avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare teren

Buna ziua.Am o intrebare,la care cred ca sunteti cei mai informati pentru a-mi da un raspuns corect.
In anul 1996 am obtinut(prin licitatie)un teren pe care mi-am costruit o casa,terenul fiind concesionat pe 25 ani.Dupa expirarea concesiunii voi putea deveni proprietar si pe teren?In speranta ca am fost suficient de explicita,va rog sa ma lamuriti.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 15:26, 20 Februarie 2015
Mergeti si discutati cu cel care v a concesionat terenul si vedeti care sunt conditiile.
Terenurile pentru a fi concesionate trebuie să aparțină domeniului privat al statului. Aceste terenuri pot fi și vândute. Prin urmare, la sfârșitul perioadei de 25ani puteți încerca să cumpărați acel teren. În contractul de concesiune încheiat au fost înscrise niște condiții. Prin urmare, numai prin cumpărare ați putea deveni proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara un apartament intr-un bloc construit pe un teren jumatate proprietate jumatate concesionat ? PARASCHIV NICU PARASCHIV NICU Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren in suprafata de 350mp din care 250mp proprietate si 100mp ... (vezi toată discuția)
Concesiunea compaqqq compaqqq Buna ziua am cumparat o casa care avea terenul concesionat acuma concesiunea pe teren e pe numele meu pe 25 de ani si am platit-o 10 ani intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)