avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recepție casă.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recepție casă.

Bună ziua.
În anul 2017 obținem autorizație construcție pentru o casa cu doua apartamente (duplex) ISC începerea lucrarii..etc absolut totul perfect corect și legal!!
Terminam lucrările începem demersul pentru recepția lucrării și în momentul în care ajungem la Primărie ...
Știți este o problema
ÎN PUZ NU ESTE APROBAT DUPLEX!!
ISC NU SEMNEAZA!
CE ESTE DE FACUT?
MĂ REPET ACTELE SUNT ABSOLUT ÎN REGULA ÎNAINTE SA CUMPĂRĂM TERENUL AM ȘI CERUT CUI In care se specifica ce se poate costrui.
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsul dvs.

Alte discuții în legătură

Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)
Taxa isc nalbarugeorge nalbarugeorge a fost o autorizatie de constructie eliberata in 2009 cu proces verbal de receptie lucrsri si taxa isc platita la inceputul lucrarii. am eliberat alta ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare duplex Pisculungeanu Pisculungeanu Buna ziua! Impreuna cu fratele meu am hotarat sa luam un teren pe care sa facem un duplex. Eu am terminat la rosu, fratele meu mai are de facut etajul..din ... (vezi toată discuția)