Acum, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența
Firma in domeniul constructiilor, am crescut salariile la 3000 brut asa cum prevede legea si ne incadram si la scutirile de taxe.
Cei de la contabilitate mi-au spus urmatoarele lucruri si mi se par foarte dubioase ( din metodologia de aplicare ). Imi puteti da o parere va rog?
1. Scutirea de taxe se calculeaza in fiecare luna pentru fiecare salariat in parte si se ia in calcul cifra de afaceri din luna respectiva. (asta nu este asa dubioasa dar as vrea sa fie confirmat)
2. Salariatii care au beneficiat de concedii medicale/concedii de odihna sau au avut absente nemotivate nu beneficiaza de scutirea de taxe luna respectiva.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.