avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salarii firma domeniu constructii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salarii firma domeniu constructii

Firma in domeniul constructiilor, am crescut salariile la 3000 brut asa cum prevede legea si ne incadram si la scutirile de taxe.
Cei de la contabilitate mi-au spus urmatoarele lucruri si mi se par foarte dubioase ( din metodologia de aplicare ). Imi puteti da o parere va rog?
1. Scutirea de taxe se calculeaza in fiecare luna pentru fiecare salariat in parte si se ia in calcul cifra de afaceri din luna respectiva. (asta nu este asa dubioasa dar as vrea sa fie confirmat)
2. Salariatii care au beneficiat de concedii medicale/concedii de odihna sau au avut absente nemotivate nu beneficiaza de scutirea de taxe luna respectiva.

Exista undeva publicata metodologia de aplicare?

Alte discuții în legătură

Agent de munca temporara vs utilizator in domeniul constructiilor marlenah marlenah Buna ziua, Suntem un agent de munca temporara si vrem o clarificare legata de urmatoarele prevederi: -Potrivit OUG nr 114/2018, angajatorii care ... (vezi toată discuția)
Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu ... Doraxxl Doraxxl Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu medical până în 30 septembrie și toată luna octombrie în concediu de odihna ,as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din ... MihaiV31 MihaiV31 Privind facilitățile fiscale și salariul diferențiat din domeniul construcțiilor, pentru aceste faciilitati sa fie aplicate trebuie ca angajatorul sa ... (vezi toată discuția)