avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transformarea postului contractual in functie publica.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transformarea postului contractual in functie publica.

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se calculeaza gradul profesional la transformarea postului contractual in functie publica. Sunt contractual, functia de inspector de specialitate, gradul profesional I, gradatia 3. In institutia unde lucrez mi s-a comunicat ca dupa transformarea postului contractual in functie publica, voi avea gradatia principal si nu superior, cu posibilitatea avansarii in grad dupa 3 ani de la transformare. Este corect ? Institutia mi-a mai gresit avansarea in treapta profesionala cu minus un an...

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu remuss remuss Am si eu o intrebare-Care este salariul unui inspector de specialitate(studii superioare A. pub.)gradul II,gradatia 4 ,personal contractual la o primarie cu ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Avansarea in trepte de salarizare, promovarea in grad si in clasa a functionarilor publici adon adon 1.Am observat la mai multe primarii din tara ca propun in consiliul local aprobarea avansarilor in trepte de salarizare si nu inteleg de ce. Inteleg pentru ... (vezi toată discuția)