avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli intretinere la un apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli intretinere la un apartament nelocuit

Ce lege stabileste calcularea intretinerii pentru un apartament nelocuit pe perioada verii daca plec la o casa de vacanta pana in toamna cand vine frigul, si ce sunt obligat legal sa platesc lunar. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:40, 7 Martie 2019
In Legea 196/2018 ati cautat?
Pentru completa si corecta dv informare parcurgeti disp L nr 196/2018
Chiar daca apartamentul nu este ;locuit,va revine obligatia sa achitati parti comune
Este necesar ca anterior parasirii apartamentului sa informati oficial asociatia de proprietari ca in perioada X urmeaza ca apartamentul sa nu fie locuit
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere la un apartament nelocuit remier remier Ce lege stabileste calcularea intretinerii pentru un apartament nelocuit pe perioada verii daca plec la o casa de vacanta pana in toamna cand vine frigul, si ... (vezi toată discuția)
Informare Cristina588 Cristina588 Statutul reactualizat a unei Asociatie de proprietari trebuie aprobat de Adunarea Generală s au numai de Comitetul Executiv. Ce prevede ... (vezi toată discuția)
Putem schimba roi la asociație ? Dragos248 Dragos248 Buna ziua, suntem o asociația nou înființata într-un ansamblu rezidențial construit recent, la semnarea contract vânzare fiecare proprietar a luat la ... (vezi toată discuția)