Din cauza presiunii scazute al alimentarii cu apa, doresc sa se schimbe reteaua de apa al scarii. Am discutat cu locatarii, majoritatea sunt de acord dar nu stiu cum se intocmeste procesul verbal pentru exprimarea acordului proprietarilor de a schimba reteaua de apa din bloc.
Buna ziua!
Cred ca se poate face o petitie la distribuitorul, proprietarul intalatiei, pentru schimbarea acelei conducte.
Dar degeaba se schimba acea conducta daca conductele din amonte, pana in teava in cauza, nu suporta o marire a presiunii apei.
Presiunea scazuta poate avea mai multe cauze. Daca dvs. ati ajuns la concluzia ca reteaua de apa actuala nu satisface nevoile proprietarilor, trebuie mers la sediul as. prop. si discutat cu presedintele asociatiei pentru ca dumnealui detine contractul de furnizare a apei potabile si doar dansul poate lua legatura cu furnizorul pentru remedierea situatiei.
In fine ati intrebat ceva si eu pot sa va raspund ca trebuie sa intocmiti un tabel nominal cu proprietarii din scara..., blocul (adresa completa), care solicita schimbarea retelei de apa potabila a scarii.
In antetul tabelului puteti arata si motivele deciziei dvs.
Ce rubrici trebuie sa contina tabelul:
1. Nr. crt.
2. Numele si prenumele proprietarului:
3. Acordul privind schimbarea retelei de apa potabila din scara - ( DA);
4. Semnatura proprietarului;
5. Observatii;
La sfarsit puteti sa mentionati numele si prenumele celui care s-a ocupat de intocmirea acelui tabel si semnatura acestuia.
Inregistrati (doua exemplare) tabelul la asociatie. Tabelul poate fi insotit de un memoriu justificativ.
V-am explicat, rezolvarea trebuie facuta prin as. prop. sau de catre dvs. direct daca mergeti la furnizor cu aceasta doleanta (tabelul se depune la registratura, dar aici ar trebui ca tabelul sa fie insotit de un memoriu).
Mult succes!