avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare auto

Situatia sta in felul urmator, ies cu masina intr-o seara si sunt oprit de un echipaj de politie, masina se afla in Romania dar are nr de Germania. Bun, din momentul din care am incheiat contractul de asigurare, in fiecare luna imi sunt extrasi din contul bancar, contravaloarea asigurarii. Acum apare problema: cum fac eu dovada "organelor" ca eu am asigurare valabila?

Alte discuții în legătură

Litigii cu compania de asigurari astra pergolez2002 pergolez2002 In anul 2009 luna ianuarie,am avut un accident cu masina in care a mai fost implicat un autoturism, eu am fost vinovat,dar nu am putut sa prezint documentele ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca EmiB EmiB Buna seara, am si eu o intrebare. Am fost oprit de un echipaj de politie in timp ce conduceam o masina de la firma unde lucrez. La controlul documentelor, ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)