avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Grup infractional
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Grup infractional

Bua ziua.Din anul 2017,luna decembrie 24,de cand m_am mutat in noua locuinta sant furat sistematic,luna de luna,la intretinere.Am discutat si cu presedintele si cu administratorul de ce sant furat si nu au stiut sa imi spuna ceva.Am solicitat in scris prin posta,sa puna la avizier chitantele de la Apa Nova, Distri Gaz,,Reparatii lift,Salariile comitetului etc.si nici pana in momentul actual NU VOR SA LE PUNA(conform legii.Daca ei nu vor sa puna chitantele,inseamna(PARERREA MEA)ca ei deja sant constituiti intr_un grup infractional organizat.La ce instanta pot sa ma adresez? P.S.Am dovezi care sa ateste furtul.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:33, 9 Martie 2019
Mircea Cojocaru a scris:

Am solicitat in scris prin posta,sa puna la avizier chitantele de la Apa Nova, Distri Gaz,,Reparatii lift,Salariile comitetului etc.si nici pana in momentul actual NU VOR SA LE PUNA(conform legii.Daca ei nu vor sa puna chitantele ...

Ati visat. Urât sau frumos - depinde din ce unghi privesti :)

Nu exista obligatia de a afisa chitantele ci doar a listei de venituri si cheltuieli - art 66 alin (1) lit o L196/2018. Adica o lista cu creantele (facturile & co), nu si cu dovada achitarii acestora (care ar fi putut sa nici nu existe la data afisarii listei).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați xerox sau fotografierea actelor care va intereseaza ca sa le primiti.
Sa luati nr de înregistrare la cererea depusă.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Solicitați xerox sau fotografierea actelor care va intereseaza ca sa le primiti.

Avocat Claudiu Lascoschi
Buna ziua.Am solicitat si scris si verbal.Nu vor sa ma lase sa vad actele care ma intereseaza.Ce ar trebui sa mai fac in situatia de fata?

Mircea Cojocaru a scris:

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Avocat Claudiu Lascoschi

Faceti ce scrie la alin (4) art 28 L196/2018: notificati CEx; daca tot nu iese > notificati cenzor; daca nu se rezolva > notificati compartimentul specializat al primariei; daca tot nimic > mutati-va in alta parte, preferabil in alta tara :)

Alte discuții în legătură

Legi care permit locatarilor/ prop sa consulte contractele semnate de asociatia de locatari? MateiSerban MateiSerban Contractele semnate de conducerea asociatiei de locatari cu firme care presteaza servicii locatarilor pot fi solicitate spre consultare de oricare dintre ... (vezi toată discuția)
Arestat in italia ionut1981 ionut1981 sant arestat in italia si am primit o pedeapsa de 1 an si 6 luni pentru o fapta care nu am comiso.fara probe fara nicimic mau arestat si miau sechestrat si ... (vezi toată discuția)
Cerere către asociaţia de proprietari. vasicom2000@gmail.com vasicom2000@gmail.com Bună ziua şi ,,La mulţi ani tuturor femeilor\". Ce documente pot solicita asociatiei de proprietari ?? Am făcut o cere şi am fost condiţionat de ce ... (vezi toată discuția)