avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata taxelor si impozitelor din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata taxelor si impozitelor din strainatate

Buna ziua! Am meseria de marinar fluvial si lucrez in Franta pe o nava cu pavilion belgian. Sunt angajat al unei firme de crewing din Romania, firma care ii trimite capitanului meu factura, capitanul vireaza bani firmei dupa care imi sunt platite de catre ea taxele si impozitele, iar apoi imi este virat salariul. Intrebarea mea este: imi pot face singur plata contributiilor catre stat, in acest fel scapand de aceasta firma?

Alte discuții în legătură

Angajare pe o nava de croaziera alina hinsea alina hinsea 1.Poate o firma din Danemarca sa angajeze direct, fara a fi nevoie sa contacteze o firma de crewing, personal roman pentru o nava de croaziera? (ma refer atat ... (vezi toată discuția)
Alocatie retroactiva pentru muncitor cu statut de independent in belgia. pardache pardache Lucrez in Belgia ca marinar, pe un vapor sub pavilion belgian, iar patronul e deasemenea, belgian. Din 2007 pana in 2009 am lucrat ca angajat pentru acesta, ... (vezi toată discuția)
Pensiile la contracte de munca in ue ptr marinari, mecanici leftgabi leftgabi Am lucrat ca mecanic maritim din 1992 pana in 2013 numai cu, companii din UE. Firmele de crewing fiind din tara (Constanta , Tulcea). Am toate contractele de ... (vezi toată discuția)