avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Prezentare la comisia de expertiza medicala pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Prezentare la comisia de expertiza medicala pentru revizuire

Buna ziua,
Sunt nascuta la data de 30.10.1962, am fost incadrata in munca in anul 1982 pana in anul 2004 cand am fost pensionata medical gr. 3 cu drept de munca 4 ore, pe care le efectuez si in prezent. In conditiile in care stagiul de cotizare este de 36 de ani si pana la pensionarea definitiva au mai ramas 6 ani, va rog sa mi spuneti pana cand am obligatia sa ma prezint la comisia de expertiza pentru revizuirea medicala anuala, pentru acordarea in continuare a pensiei de boala ? Nu stiu daca este adevarat, dar am citit pe un forum ca daca stagiul de cotizare este complet si pana la pensionarea definitiva mai sunt 5 ani, nu mai am obligatia sa ma prezint la comisia anuala de expertiza medicala. Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
Cookiewhite, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate barnos barnos barbat, nascut in 20 martie 1955, pensionat gr.3 de invaliditate in 2010, avand stagiul de cotizare de 32 ani. din 2010 si pana in prezent a lucrat cu contract ... (vezi toată discuția)
Pana la ce varsta trebuie sa mai merg la comisia de expertiza? AndinBMA AndinBMA Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra si anume,as dori sa stiu pana la ce varsta sau cati ani va mai trebui sa merg la comisia de expertiza ... (vezi toată discuția)
Varsta la care o pensie de invaliditate gradul iii devine nerevizuibila mara57 mara57 buna ziua ! am si eu o intrebare, daca se poate sunt nascuta in 1957, aprile, am 21 de ani si 8 luni vechime pe cartea de munca, din 1999 sunt pensionata pe ... (vezi toată discuția)