avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formularul E 101
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formularul E 101

Buna ziua,as dori sa stiu daca am o societate de constructii si vreau sa detasez salariatii in belgia pentru o perioada de 6 luni am nevoie de formularul E 101?
Ce vechime trebiue sa aiba angajatii in firma,e obligatoriu 12 luni?
Ce procent din numarul de angajati poate fi detasat si in cat timp poate fi obtinut eliberat Formularul E 101 .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andora , utilizator 03:02, 24 Noiembrie 2009
detasarea se face obligatoriu in baza formularului e 101.
firma are activitate in tara? daca nu aveti venituri din activitatea de constructii in ultimile 4 luni, nu reusiti.
vechimea salariatilor trebuie sa fie de cel putin 3 luni .
din totalul de salariati cu functie de executie pot fi detasati maxim 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare e101 ( a1 ) Mihai0001 Mihai0001 Cine ma poate ajuta cu aceste formulare E101 ? Lucrez la o firma si firma vrea sa detaseze in Franta 25 de muncitori. Contractul cu firma din Franta il avem ... (vezi toată discuția)
Legislatia privind societatile comerciale aldorina aldorina Buna ziua, as vrea sa stiu daca este posibil sa deschid o firma cu domiciliul in Romania care sa poata lucra in domeniul constructiilor in Franta? Daca este ... (vezi toată discuția)
Detasarea angajatilor in strainatate elena picoiu elena picoiu Buna ziua. In ce conditii pot detasa angajatii in strainatate pentru finalizarea unui contract incheiat cu una dintre cele mai mari firme de constructii din ... (vezi toată discuția)