avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Import auto casate din afara UE
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Import auto casate din afara UE

Buna seara,

Doresc să import câteva mașini din Statele Unite cumpărate de la licitații cu diferite probleme. Ideea este că nu doresc sa le înmatriculez ci sa le dezmembrez sau sa folosesc piese de pe acestea în regim propriu.

Doresc să știu dacă trebuie neapărat plătite vama + TVA din moment ce nu doresc sa le înmatriculez și de asemenea doresc să știu ce taxe ar trebui sa plătesc în caz că le introduc în firma de dezmembrări pe care o am că sa pot vinde de pe ele cu factura.

Nu cer neapărat un răspuns gratuit aici ci macar să-mi răspundă cineva cu care sa iau legătura să-mi ofere consultanta contra cost in domeniu. Doresc sa plătesc cat mai puțin, doar strictul necesar pentru importul acestor epave fiindcă și transportul a 4 mașini mă duce 4400$ până în port.

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism sperantagabi sperantagabi IN URMA CU DOI ANI AM CUMPARAT AU MICROBUS ME LAM O FIRMA DIN ALT JUDET ACOLO A FOST SCOS DIN EVIDENTELE FINANCIARE EU NU LAM DECLARAT LA FINANTELE LOCALE , ... (vezi toată discuția)
Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)