avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imputernicire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imputernicire

Buna ziua! Fostul meu sot lucreaza in strainatate. Pentru copil imi pune lunar cate 500 de lei, considerand ca este suficient, insa a imputernicit o cunostinta de-a lui sa-mi ia copilul o data pe luna si sa mearga sa ii cumpere de imbracat si sa ii faca piata. Eu i-am spus verbal ca nu sunt de acord cu acest lucru. Raspunsul lui a fost ca daca nu sunt de acord sa las copilul cu amica lui, sa merg si eu sa o insotesc la cumparaturi si ca ea doar va plati. E legal acest lucru? E normal? Ma simt ca mama ca sunt la cheremul cunostintelor lui si eu si copilul meu.
Cel mai recent răspuns: Laura.F , utilizator 13:31, 11 Martie 2019
Buna seara,
Nu am inteles cum adica acea persoana duce copilul sa-i cumpere bunuri si e o suparare?
Sau ii cumpara ei?
Daca ii cumpara LUI (COPILULUI) atunci nu vad problema
Daca isi cumpara ea si il pune sa-i care EI bunuri de la piata atunci nu-i in regula.
Cu ce sunteti LA cheremul cunostintelor lui cand cunostintele lui cumpara copilului ce are nevoie?
Nu e ceva foarte ortodox insa nici nu vad o problema.
Puteti sa refuzati, desigur insa de CE ati refuza bunuri pentru copil? Ar parea ca nu spuneti binele lui pe primul loc.
As zice sa nu refuzati oferta.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici mie nu mi se pare ceva deplasat. 500 de lei cash si in natura de o suma pe luna.. Puteti sa ii ziceti copilului ca tatal nu poate veni , dar vrea sa ii cumpere una, alta. Iar oferta ca puteti sa mergeti si dvs, e mai mult decat rezonabila, ca dvs stiti ce are nevoie.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc.

gi-jane2 a scris:

Nici mie nu mi se pare ceva deplasat. 500 de lei cash si in natura de o suma pe luna.. Puteti sa ii ziceti copilului ca tatal nu poate veni , dar vrea sa ii cumpere una, alta. Iar oferta ca puteti sa mergeti si dvs, e mai mult decat rezonabila, ca dvs stiti ce are nevoie.

Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
Laura.F, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie sau negociere? Popesku Popesku Buna ziua , am urmatoarea situatie : - in cadrul asociatiei noastre s-a facut o reparatie cu inlocuire la conductele de agent termic . Au fost primite trei ... (vezi toată discuția)
Amenda circulație ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Am un amic care de ceva timp este in categoria somer neindemnizat, veniturile lui sunt f mici sub 500 lei lunar. Are o masina veche cu care ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere restantă. se pot scădea din sumă costul scutecelor și al laptelui praf? nadia2018 nadia2018 Buna ziua! Am divorțat în iunie 2018. În hotărâre este specificat că trebuie sa-mi dea retroactiv pensie alimentară, începând cu februarie 2018. În ... (vezi toată discuția)