avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum anexez un document justificativ la Declaratia ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum anexez un document justificativ la Declaratia Unica 2019 ?

Am completat documentul pdf pus on-line de ANAF, l-am validat, dar nu am putut pune acolo un document justificativ care atesta suma cu veniturile declarate in declaratie; Am venituri din transferul titlurilor de valoare si am de la SSIF-ul la care sunt client un document justificativ in care scrie castigul meu in anul 2018 Nu-l pot anexa la declaratia on-line. ANAF ma crede pe cuvant ? Repet documentul pdf e validat de ANAF dar nu pot anexa justificarea sumei declarate
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:40, 19 Martie 2019
Nu trebuie sa justificati venitul , trebuie doar sa declarati .
An de an , am depus aceasta declarative la ANAF si nu mi-o primea fara documentul justificativ primit de la SSIF. SSIF mi-a dat si anul acesta respectivul document justificativ, dar pe on-line n-am unde sa-l pun. Daca a fost nevoie ani la rand pana acum, am dubii ca de anul asta nu mai e nevoie. Mai ales ca nu exista nicaieri nici o specificatie in sensul asta. daca se continua cu depunerea pe hartie, va asigur ca nu-mi primea declaratia nici anul asta fara respectivul document justificativ.
Acum nu mai atasati, cand depuneti prin internet, toate documentele doveditoare de la SSIF ale venitului ci le pastrati acasa cu grija intr-un dosar pentru ale putea prezenta la un eventual control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 actualizata: ultima versiune: soft a (versiunea 11/18.07.2011), soft j (versiunea 1.5.0/18.07.2011) Valentin_buzau Valentin_buzau [b]DECLARATIA 112 actualizata: ultima versiune: Soft A (versiunea 11/18.07.2011), Soft J (versiunea 1.5.0/18.07.2011)[/b] Fiti atenti ca a aparut o noua ... (vezi toată discuția)
Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)