avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

data iesirii la pensie

Barbat, nascut la data de 27.10.1966, 32 ani si 2 luni în prezent , din care
19 ani si 6 luni cadru MAN- functii militare. In prezent lucrează în funcţii civile .Cănd poate iesi la pensie anticipata si de limita varstă si cum se va calcula pensia daca are si perioada lucrata ca militar.

Alte discuții în legătură

Pensionare barbat fost cadru militar automecanica automecanica Barbat, nascut la data de 27.10.1966, am 32 ani si 2 luni vechime în munca prezent , din care 19 ani si 6 luni cadru MAN- functii militare. In prezent lucrez ... (vezi toată discuția)
Pensionare Bebereche Ecaterina Bebereche Ecaterina Buna ziua Am urmatoarea situatie, si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie: Sunt nascut in 1957 si am lucrat in grupa I si a II-a de munca astfel: - ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie in conditiile legii nr. 263/2010 tare tare In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ? Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)