avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Validitate contract aditional cursuri scolarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Validitate contract aditional cursuri scolarizare

Buna ziua,

La unul din angajatorii din trecut am urmat un curs de scolarizare platit de angajator.
La momentul inceperii cursului nu ni s-a specificat ca ni se va cere sa semnam un contract aditional pe 5 ani conform caruia trebuie sa returnez contracostul cursului daca demisionez.
Ni s-a dat sa semnam contractul aditional dupa ce cursurile s-au sfarsit , dar cu o data in contract care nu corespundea realitatii, si anume data de dinainte de inceperea cursurilor.
Cu toate acestea am fost de acord si am semnat actul aditional.

Dupa aaproximativ 2 ani angajatorul a inceput sa nu isi mai onoreze obligatiile contractuale si sa intarzie plata salariilor cu pana la 3 luni de zile.
In acest context mi-am dat demisia .

Intrebarea mea este daca contractul aditional mai era valid in conditiile in care angajatorul a incalcat contractul de munca la care era atasat actul aditional si daca pot folosi acest aspect impreuna cu cel al datei ce nu corespundea cu realitatea , in favoarea mea .

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Clauza formare profesionala monik monik daca angajatorul il trimite pe salariat la un training, asta poate face obiectul unei clauze de formare profesionala? aveti vreun model de astfel de ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala in urma unui curs CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, In urma cu 2 luni m-am angajat la o firma ca si Ing. CNC, in urma discutiilor la interviu mi s-a spus ca o sa beneficiez de formare profesionala ... (vezi toată discuția)
Act adițional la contractul de muncă privind plata perioadei de școlarizare în caz de demisie înainte de trei ani: mă pot obliga să le plătesc ceva dacă vreau să plec? Grama gabriela Grama gabriela Buna ziua!in urma cu 5 luni m-am angajat la o firma privata si am contract de munca pe perioada nedeterminata...la contractul de munca mi s-a atasat un act ... (vezi toată discuția)