avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare de functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare de functie

Buna ziua!Sunt angajată unei firme multinaționale din 2010,am ocupat o funcție de conducere, anul trecut s.a schimbat organigrama si din doua posturi de șef tura a trebuit să rămână doar un post.Mi.au pus in fata un act adițional pt mutarea intr.o functie de execuție.Acest lucru s.a facut fara nici o evaluare in prealabil,pur si simplu asa au hotarat ei.Nu am fost de acord sa semnez acel act adițional.Nu au avut ce sa Imi faca,eu rămânând pe aceeasi functie care de fapt nu mai exista in organigrama companiei.Toate bune si frumoase pana anul asta cand au decis majorări salariale pt toti angajatii,mai putin eu.Pe lângă aceste majorări,s.a mai acordat un spor la unii din colegi care au o fișa a postului identică cu a mea(am uitat sa precizez ca mi s.a dat o fișa a postului de pe alta functie sa o semnez,aceasta am semnat.o fiind obligată,ca altfel intrăm în abatere disciplinară).Eu sunt pe o functie, cu fișa postului de pe alta functie.Sunt singura din companie care nu am primit nici un banut in plus.Ce as putea sa fac ?Suntem aprox 10 persoane cu aceeasi fișa de post si toate au primit majorări plus acel spor,numai eu nu.!!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
DidiN, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 20 Martie 2019
Puteti depune o sesizare la Inspectia Muncii si/sau CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii .

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii
[ link extern ] /

Inspectia Muncii
[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc de raspuns!Ei se leaga de faptul că nu mai exista acea functie im organigrama si prin urmare nici grila de salarizare.De aia intreb daca pot sa Am vreun câștig de cauză,

Cornel Vasile a scris:

Puteti depune o sesizare la Inspectia Muncii si/sau CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii .

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii
[ link extern ] /

Inspectia Muncii
[ link extern ]

[ link extern ]

Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
DidiN, utilizator
Când se ajunge la o situatie conflictuală ori vin zile negre ori ai zilele numarate.
Puteti avea câștig de cauză, dar totodată sa si pierderi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea majorarii salariale Shakur28 Shakur28 Buna ziua Este legal sa refuzi majorarea salariului unui angajat in conditiie in care toti angajatii firmei au primit majorari? Mentionez ca si cei care ... (vezi toată discuția)
Discriminare salariala campian campian Am vechime in munca peste 20 de ani si comform legii 284\2010 am o remuneratie mai mica decat colegele mele cu vechime mai mica.Am gradatia 5,clasa de ... (vezi toată discuția)
Unde raportam discriminarile BX BX Daca compania nu ia vreo masura, ce putem face in cazul discriminarilor ? Exemple: 1. Intr-un anume departament, fara vreun motiv intemeiat, nu se ... (vezi toată discuția)