avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum trebuie procedat.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum trebuie procedat.

Buna ziua,
Cum si de unde pot sa gasesc informatii legate de cum trebuie facuta izolatia pt apartamente aflata la mansarda.
Am achizitonat un apartament aflat la mansarda unu bloc, iar de curand am sesizat ca deasupra am doar o placa de rigips o folie de aluminiu care nu acopera in totalitate si vata minerala de 10 mm.
Am cerut firmei de constructie sa imi arate ce e scris in cartea tehnica si sustin ca nu o au si sustin ca e foarte bine cum au facut izolatia,si zona de deasupra ap e defapt o zona tehnica.
Specif ica nu au pus nici o usa la intratarea in acel pod sau spatiu tehnic si orican orice poate intra si m'as putea trezi ca imi aterizeaza in casa,

Multumesc.


Alte discuții în legătură

Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse izolatie acoperis de deasupra apartamentului Mihaela0201 Mihaela0201 Buna ziua! Cu speranta unei indrumari, va prezint urmatoarea situatie: am cumparat in august 2018 un apartament la ultimul etaj(2) intr un imobil cu data de ... (vezi toată discuția)
La ce institutie pot face o reclamatie RamonaSuciu33 RamonaSuciu33 Buna ziua as vrea sa depun o reclamatie, pt a fi verificata daca au fost respectate normele pt contrsuctia unui bloc. AM achizitionat in urma cu ... (vezi toată discuția)