avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... la ce institutie pot face o reclamatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

la ce institutie pot face o reclamatie

Buna ziua
as vrea sa depun o reclamatie, pt a fi verificata daca au fost respectate normele pt contrsuctia unui bloc.
AM achizitionat in urma cu aproximativ 3 ani un apartament aflat la mansarda, prim programul prima casa, iar de curand am realizat ca eu am deasupra doar grinzile si placa de rigips, asta dupa ce un vecin s-a uracat in pod aflta deasupa si din neatentie a calcat pe langa grinsa rupand tavanul aflat foarte aprape de ap meu,.
Am luat legatura cu firma de la care am luat ap si ei incerca sa ma convinga ca e bine ce au facut ei , ca defapt podul acela ar fi un pod tehnic,Le-am prezentat descrierea facuta de evaluator pt banca unde e scris ca deasupa mansardei exista planseu de lemn, ceea ce nu e defap iar acestia vor sa ma convinga ca defapt grinzile fac parte din planseu.
Cartea tehnica nu vor sa mi-o prezinte si nici un alt act care sa imi demonstreze ca ei au dreptate.
de unde as putea sa cer ajutor pr remedierea situatiei?
Cel mai recent răspuns: RamonaSuciu33 , utilizator 19:52, 19 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza inspectoratul de stat în construcții dar mai degrabă cred ca o sa rezolvati platind niste banuti unui expert judiciar în specialitatea construcții pt a va face o expertiza extrajudiciara.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu ascuns RamonaSuciu33 RamonaSuciu33 Buna,am achizitionat in urma aproape 3 ani un ap prin programul prima casa,ap se afla la ultimul etaj al imobilului considerat mansarda ,dar deasupra mai e un ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat. RamonaSuciu33 RamonaSuciu33 Buna ziua, Cum si de unde pot sa gasesc informatii legate de cum trebuie facuta izolatia pt apartamente aflata la mansarda. Am achizitonat un apartament ... (vezi toată discuția)