avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe cladiri nerezidentiale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe cladiri nerezidentiale

Detin o cladire de birouri. La sfarsitul anului 2015 am terminat contractul de inchiriere. De atunci cladirea este goala. Am platit in ani 2016,2017,2018 impozitul pe care mi l-a spus primaria ca il am de plata. Acum......dupa 3 ani , cei de la primarie ma anunta ca nu am depus un raport de evaloare in 2016, fapt pt care trebuie sa platesc f multi bani. Va intreb: nu trebuia sa fiu notificat cu privire la depunerea acestui raport de evaluare imdediat in anul urmator, respectiv 2017? Mie mi s- au incasat impozitul pana anul acesta fara sa ma anunte nimeni.

Alte discuții în legătură

Impozite taxe Andila Andila Sunt primariile obligate sa trimita in fiecare an instiintare de plata contribuabililor? De ce eu am platit timp de 3 ani impozit pe cladire ( nerezidentiala ) ... (vezi toată discuția)
Clădire nerezidentiala Costel 2018 Costel 2018 Suntem 9 persoane fizice la acest moment.Pana in anul 2013 cand a fost radiata firma am desfășurat activitate de producție intr-o clădire care a înainte ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladiri marialz marialz buna dimineata, am si eu o nelamurire,va rog sa ma ajutati daca se poate,detin o firma srl,si ca in fiecare an plateam la primarie un impozit anulal pe ... (vezi toată discuția)