avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Membru în Colegiul Asistentilor Sociali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Membru în Colegiul Asistentilor Sociali

Bună seara,
Vă rog să aveți amabilitatea sa-mi răspundeți la o intrebare.
Situația premiza ar fî următoarea :
in anul 2009 am absolvit Facultatea de asistenta sociala cu durata de trei ani și nu am parcurs un mașter în domeniu. As vrea sa știu dacă este obligatoriu sa fiu inscrisa în Colegiul National al Asistentilor Sociali pentru a profesa în calitate de asistent social, in cadrul unui proiect al unei Asociații non profit subvenționat din fonduri europene?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 15 Martie 2019
Asistentii sociali care au obtinut avizul de exercitare a profesiei de asistent social treapta de competenta principal pot solicita obtinerea atestatului de libera practica in conditiile Legii nr.466/2004 si ale Regulamentului de organizare si functionare al Colegiului National al Asistentilor Sociali, cu completarile ulterioare.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de asistent social principal Oana1971 Oana1971 Buna ziua Numele meu este Ioana Constantinescu, lucrez in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Sunt asistent social principal de 23 de ani (si 10 ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici de la studii medii la studii superioare seli-rahe seli-rahe in anul 2009 am absolvit facultatea de administratie publica de scurta durata. mentionez ca sunt salariata de 13 ani in cadrul unei primarii comunale cu ... (vezi toată discuția)