avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva servicii intracomunitare

Buna seara,
Sunt srl neplatitor de tva, primesc lunar o factura de la booking com,am obtinut cod de tva pentru aceasta operatiune.
Va rog mult sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru aceasta speta.
Cum evidentiez in balanta acest tva pe care il platesc lunar pentru acest serviciu - comision facturat de booking?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 09:26, 16 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
628=401, pentru factura
635=446, pentru tva datorat statului roman.
Multumesc
Pentru putin !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa bilant contabil inregistrare in contabilitate gabrielabarko gabrielabarko Buna ziua, am depus bilantul pentru anul 2009 si am platit taxa la registru comertului de 14 lei, cum poate fi aceasta inregistrata in contabilitate? Se poate ... (vezi toată discuția)
Factura de recuperare tva extern mihaela2513 mihaela2513 Buna ziua. Lucrez la o firma de transport international de marfa, iar TVA de pe facturile externe il recupereaza o firma din Danemarca, acesti la randul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contul 446 florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu cum anume se inreg. taxele vamale? Eu am gasit formulele 371=446 si apoi plata : 446=5121, dar mie programul imi ia automat ... (vezi toată discuția)