avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vouchere de vacanta

suntem institutie publica. Am acordat in luna noiembrie vouchere de vacanță pe suport de hârtie. Știm că valabilitatea lor este de 1 an de la data emiterii. Avem un salariat care a incetat activitatea in luna februarie 2019 . Are obligația să restituie voucherele de vacantă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 16 Martie 2019
Norme de aplicare a OUG 8/2009
art. 14^1
(1) La sfârșitul perioadei de valabilitate, la data stabilită de angajator sau la data încetării raporturilor de muncă, beneficiarul are obligația să restituie angajatorului voucherele de vacanță pe suport hârtie acordate pentru anul în curs și neutilizate ori necuvenite, potrivit prevederilor legale.
.....
anul in curs este anul exercitiului bugetar ( 1 ian - 31 dec. 21018) in care s-au acordat voucherele sau anul i care salariatului i se inceteaza activitatea?
Banuiesc ca, anul in care salariatului i se inceteaza activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherele de vacanță - returnare sau nu în caz de demisie? emma_pitoi@yahoo.com emma_pitoi@yahoo.com Sunt pentru anul 2017 sau pentru 2018? In caz de demisie cum procedez le returnez am lucrat tot anul 2017? Multumesc (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Lucrez in cadrul sistemului bugetar de la inceputul anului 2017. In cazul in care imi voi da demisia in luna ianuarie 2019 pot utiliza voucherele de ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta AmaliaBarbu AmaliaBarbu Din data de 22.01.2018 imi suspend raporturile de munca pentru concediu crestere si ingrijire copil, dar am primit vouchere de vacanta valabile ... (vezi toată discuția)