avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pensie urmas

Buna ziua tatăl meu a decedat din cauza unui accident de muncă cei de la ItM l-au încadrat accident mortal de muncă de traseu ,mamei ia venit decizia de pensie de 88 lei iar pe decizie scrie cauza decesului boala obișnuită,ce este de facut facem contestație va multumesc mult pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Pensie urmas Simosimona20 Simosimona20 Buna ziua tatal meu a fost accidentat in data de 10 decembrie iar pe 16 decembrie a murit de la Itm a fost incadrat accident de munca mortal de traseu,am depus ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)
Indrumare adrianabuliga adrianabuliga solicit ajutor informatic si indrumare catre institutiile abilitate care sa faca dreptate in cazul pe care vi-l relatez. Varul meu in varsta de 42 ani, a iesit ... (vezi toată discuția)