avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas

Buna ziua tatal meu a fost accidentat in data de 10 decembrie iar pe 16 decembrie a murit de la Itm a fost incadrat accident de munca mortal de traseu,am depus dosar pensionare urmas ptr mama iar azi a venit decizia de 88 lei iar in decizie scrie cauza decesului boala obisnuita ce este de facut , va multumesc din suflet
Nu aveți de făcut nimic. Mama să aștepte poștașul să-i aducă pensia de urmaș, care va fi în cuantum de 640 lei.
Va multumesc mult ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas Simosimona20 Simosimona20 Buna ziua tatăl meu a decedat din cauza unui accident de muncă cei de la ItM l-au încadrat accident mortal de muncă de traseu ,mamei ia venit decizia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas noghi otilia noghi otilia Buna seara.Mama mea acum in 2mai a inplinit 60 de ani si este vaduva .Tatal meu a murit acum 7ani iar cand a murit era pensionat ptr ca era bolnav.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)