avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

Sint cetatean in alta tara, dar am si cetatenie romana. O sa dezbatem mostenirea si am cu mine carte de identitate si pasaportul tarii unde locuiesc.plus alte acte care trebuie. Trebuie sa am act de identitate romanesc sau e de ajuns cu cele din cealalta tara?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 09:59, 17 Martie 2019
Buna dimineata. Ar fii ideal un pasaport romanesc. Actele din tara respectiva sa aibe apostila, traduse si legalizate, daca sunteti casatorit sa aveti casatoria inregistrata si aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte căsătorie Claus1988 Claus1988 Buna ziua , locuiesc in Danemarca cu domiciliu rămas pe buletin in România , in Danemarca m-am căsătorit cu o cetățeana de origine ucraineana care in ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in romania? Annaliana Annaliana Buna ziua,as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in Romania.Care sunt pasii care trebuiesc urmati? (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)