avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa lucrez ca frizer fara diploma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa lucrez ca frizer fara diploma

Pot sa lucrez la firma mea fara calificare ca si frizer fara carte de munca , precizez ca am deschis SRL
Cel mai recent răspuns: ionutrov , utilizator 18:14, 17 Martie 2019
Puteti lucra fara c.i.m., daca societatea este a dvs ... insa fara calificare imi este greu sa cred ca va veti descurca intr-o astfel de profesie.
Deci nu este obligatoriu sa am cursuri de frizer?

Ar trebui sa aveti o calificare in acest sens ... plus un curs de igiena.
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Deja sunt inscris la cursul de igiena dar pentru cursul de frizer nu cunosc daca este vreo lege prin care te obliga sa ai si cursul .. daca cineva cunoaste astept mesaj va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane daniela-mirela daniela-mirela 1.Este necesar inscrierea la cursurile de inspector resurse umane pentru cei care sunt experti contabili sau contabili autorizati? 2.Daca esti ... (vezi toată discuția)
Vanzator magazin mixt adinaoancea22 adinaoancea22 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un SRL - magazin mixt(alimente, detergenti, etc) Legea imi da dreptul de a vinde in magazinul meu(produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii mioara24 mioara24 cine imi poate spune de ce autorizatii am nevoie ptr deschiderea unui coafor (vezi toată discuția)