avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Bună! Dacă am fost în concediu oncologic tot anul 2018, mai am dreptul la concediu de odihna pe 2018? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 18 Martie 2019
Concediul pentru incapacitate temporară de muncă nu mai afectează durata concediului de odihnă anual, la care au dreptul salariaţii .

codul Muncii
art.145
....
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna VeraBarbu VeraBarbu După o perioadă de un an de concediu medical ( afecțiune oncologică). mai pot beneficia de concediu de odihna restant 2018 deoarece vreau sa incep serviciul (vezi toată discuția)
Concediu de odihna GabrielaGerea GabrielaGerea Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca dupa o perioada de concediu medical de 18 luni (tuberculoza cu interventie chirurgicala), concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, o colega are concediu medical tot anul 2018, cand revine la serviciu in 01.01.2019, cum ii calculez concediu de odihna ( are 25 de zile CO/an) (vezi toată discuția)