avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pt asociatii sportive (infiintate in ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pt asociatii sportive (infiintate in baza legii sportului prin Directia Judeteana pt Sport)

Buna ziua! Sunt presedintele unei asociatii sportive infiintata in baza legii sportului , prin Directia Judeteana Pt Sport si Tineret Iasi. Suntem interesati de accesarea unor fonduri europene pt modernizarea unui spatiu (sediu activitate) si achizitia de echipamente sportive , cat si angajarea unui persoane tinere. Am dori cateva informatii legate de axa potrivita pe care am putea implementa un proiect nerambursabil. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
Tudor Mihalache, utilizator
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 18:20, 2 Aprilie 2019
Buna Ziua,
Imi puteti spune daca exista angajati sau ati avut venituri in ultimul an fiscal.
Multumesc mult.

Cu stima
ODAS GLOBAL CONSULING

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin fonduri nerambursabile. Lica mihai Lica mihai Vreau sa accesez fonduri nerambursabile si nu stiu cum sa fac. (vezi toată discuția)
Mfe consultare publica schița ghidului „măsuri integrate pentru tinerii inactivi”! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică schiţa ghidului pentru cererea de propuneri de proiecte „Măsuri integrate pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Aparatura foto/studio foto MateiFlo MateiFlo Din cate stiu si din cate am vazut pana acum,se pot accesa fondurile europene nerambursabile pentru crearea unui studio foto.Adica achizitionare aparatura si ... (vezi toată discuția)