avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Șomaj Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Șomaj Italia

Dacă lucrez de 3 ani cu contract nedeterminat pt o companie de vase croaziera, am dreptul la șomaj din Italia deși locuiesc în România?

Alte discuții în legătură

Impozit salarial pentru venituri obtinute pe vase de croaziera ovidav ovidav Buna ziua, Sunt impozabile in Romania veniturile obtinute din salarii pe vase de croaziera apartinand unui angajator strain? Precizez ca eu nu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Compania americana la care lucrez nu a platit taxele pentru angajati beatrice_daniela beatrice_daniela Lucrez la o companie americana,un vas de croaziera,pe teritoriul Frantei dar cu contract englezesc.Contractul este pe perioada nedeterminata si tocmai am aflat ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu de catre manager FabianConstantin FabianConstantin lucrand pe vapoare de croaziera ruta Budapesta-Amsterdam,in care cel putin 7 zile suntem numai pe teritoriu German,pe langa faptul ca lucram peste 12 ore pe zi ... (vezi toată discuția)