avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie gemeni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie gemeni

Spuneti-mi, va rog, daca sunt propuneri si pentru schimbarea modului de calcul al indemnizatiei pt al doilea copil in cazul gemenilor. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:23, 18 Martie 2019
Exista o Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației ... Casiana epure Casiana epure În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației în calcul gemenilor, plus celelalte modificări, trebuiau sa între în aplicare în termen de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legi care reglementeaza ccc si pre-post natal NoY NoY Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt toate legile/ordonantele sau alte instrumente care reglementeaza concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Legea 66/2016 norme metodologice stefania2778 stefania2778 Buna ziua, Au aparut normele metodologice pentru legea 66/2016 privind indemnizatiile mamelor? Unde le pot gasi! Multumesc (vezi toată discuția)