avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revizuire pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revizuire pensie anticipata

Bună ziua,sunt pensionat anticipat si după pensionare mi sa acordat OMM pentru 15 ani de activitate dar după revizuirea pensiei nu este băgat în plată la pensie .Care ar fii procedura de a beneficia de sporul de de 10% deoarece nu am beneficiat cât am fost cadru militar activ..Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie militara B. Stefan B. Stefan Sunt cadru militar in activitate. Cf OUG 59/2017, art. 60- pensia neta nu poate fi mai mare decat media soldelor lunare nete. Pensia neta se calculeaza cf lg. ... (vezi toată discuția)
Conditii vatamatoare Zinaida24 Zinaida24 Buna ziua! As dori sa stiu daca beneficiez de reducere la varsta standard de pensionare pentru faptul ca am lucrat ca si personal civil contractual, 5 ani si ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie anticipata. Popa Cornel Popa Cornel Buna ziua, ma numesc Popa Corneliu si as vrea sa stiu si eu daca am dreptul de a avea pensie anticipata si daca as putea-o obtine anul acesta sau data cea mai ... (vezi toată discuția)