avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Conditii vatamatoare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Conditii vatamatoare

Buna ziua!
As dori sa stiu daca beneficiez de reducere la varsta standard de pensionare pentru faptul ca am lucrat ca si personal civil contractual, 5 ani si 6 luni intr-o unitate militara si beneficiam de un spor de 10% pentru conditii vatamatoare.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Zinaida24 , utilizator 18:41, 15 Iulie 2016
Sporul la salariu acordat pentru conditii vatamatoare se va regasi in calculul punctajului la pensie.
Puteti beneficia de reducerea varstei de pensionare doar daca ati fost incadrat in grupa de munca.
Va multumesc si va doresc toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei standard de pensionare pavellevap pavellevap In art 55 din proiectul legii pensiilor se prevede ca persoanele care au stagiul complet de cotizare au dreptul la pensie pentru limnita de varsta cu reducerea ... (vezi toată discuția)
Pensionare mare gosco mare gosco Sunt nascuta la 12.12 1954 si am cotizare efectiva de 25 de ani din care contributie efectiva in grupa I de munca de la 01.09.1980 - 15.09.1986; in grupa II ... (vezi toată discuția)
Pensie militara albumarinica albumarinica In 2007 am trecut in rezerva la cerere ,avand in momentul respectiv 18 ani si7 luni vechime in serviciu,din care 11 ani grupa speciala si restul grupa ... (vezi toată discuția)