avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de creditare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de creditare societate

Buna ziua! Asociatul si administratorul X a creditat firma cu 10000 euro pe care inca nu i-a recuperat. Daca acesta se retrage din societate, firma ii mai poate restitui creditarea, daca este terta persoana fata de societate?
Se poate face un act aditional la contractul de creditare in care asociatul celalalt sa raspunda in solidar cu societatea pentru restituirea sumelor?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut firma MATGAB MATGAB Am facut un contract de imprumut cu o firma, care are ca activitate gradinita si afterschool.-6000 Euro. In acelasi timp am facut si o Promisiune de cesiune de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la calitatea de administrator al unui srl mandreead mandreead Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Cum ar trebui sa procedeze o persoana, asociat intr-un SRL (25%) care indeplineste si ... (vezi toată discuția)
Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)