avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... impozite si taxe in ue
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

impozite si taxe in ue

este legal sa se plateasca si in Germania impozitul auto pentru o masina inmatriculata legal in Romania si care are deja platit impozitul in tara in care este inmatriculata mentionez ca lucrez in germania de mai mult de 6 luni

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Taxa auto natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna seara , am cumparat o masina inscrisa in tara la sfarsitul lui noiembrie , dar problema este urmatoarea: in anul 2005 a fost adusa din germania si ... (vezi toată discuția)
Ce fel de tara e asta? emil6702 emil6702 Am cumparat un auto adus din afara. I-am facut RAR-ul, ITP-ul, insa la Primarie sunt obligat sa aduc eu vanzatorul pt ca nu s-a inregistrat cu el si trebuie sa ... (vezi toată discuția)