avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobile

Buna seara! FOSTUL sot a cumparat un imobil in iarna, in care acum locuieste fiica noastra. Iniatial i a spus fiicei ca este cadou pt. ea, apoi spunand ca este casa lui. El este de ani buni cu cineva. Nu stim daca sunt casatoriti. Intrebare... Daca este casa pe numele lui, inseamna ca este si casa acelei femei cu care sta fostul sot, dupa legile noi? Poate fi trecuta si ea in actele casei? Multumesc!!!!
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
MateiIleana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:26, 23 Martie 2019
El stie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imobilul poate avea ca proprietar pe fostul soţ si partenera lui.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunt casatoriti e bun comun cu nevasta chiar daca nu e trecuta in acte, daca s-au casatorit sub regimul comunitatii legale.
Daca e bun propriu, poate deveni comun daca el vrea.
Solicitati un extras de carte funciara si vedeti cine e proprietar.
Multumesc!.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
MateiIleana, utilizator
Azi qm primit extrasul de CF...este numele fostului si anul cumpărării apt, Deci proprietar sa inteleg k este doar el. Mersi frumos!!
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
MateiIleana, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj apartament ronny79_06 ronny79_06 am fost casatorit si am divortat fara sa facem partaj la apt.apartamentul inainte sa moara socrul meu fasta mea nevasta si cu soacramea sau gandit sa treaca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, parintii sotului fiicei mele au facut donatie casa ... AurelianMoldoveanu AurelianMoldoveanu Buna ziua, Parintii sotului fiicei mele au facut donatie casa pe numele fiului lor. Inteleg ca proprietarul a devenit sotul fiicei mele, in exclusivitate. ... (vezi toată discuția)
Evacuare persoane din locuinta RaulR RaulR Buna ziua Am mare nevoie de ajutor Iubitul fiicei mele s-a mutat la noi acasa de ceva timp Eu nu il mai suport Imi strica lucrurile prin gospodarie Ce pot ... (vezi toată discuția)