avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Parintii sotului fiicei mele au facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Parintii sotului fiicei mele au facut donatie casa ...

Buna ziua,
Parintii sotului fiicei mele au facut donatie casa pe numele fiului lor. Inteleg ca proprietarul a devenit sotul fiicei mele, in exclusivitate. Intre timp, acest imobil (casa) a fost dararmat si pe locul fostei case se construieste alta casa, de catre ginerele si fiica mea. Doresc sa stiu care va fi regimul juridic la finalizarea lucrarilor, dat fiind ca noua casa se construieste pe terenul donat impreuna cu fosta casa catre sotul fiicei mele. Va multumesc anticipat pentru indrumari.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:56, 4 Octombrie 2022
Fiica va putea dovedi ca e bun comun fiind construita in timpul casatoriei.
Ajuta sa aiba autorizatie de demolare si de construcție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act vanzare cumparare hulian hulian Socrii doresc anularea unui act de v-cump, la 4 ani de la perfectarea lui, in urma divortului fiicei acestora de fostul ginere. In actul respectiv nu sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie cu rezervarea dreptului de uzufruct viager aureliatoma aureliatoma Buna dimineata, sora mea este casatorita,are doi copii si sotul ei are un contract de donatie de la mama lui cu rezervarea dreptulu de uzufruct viager,mai are ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe baza actului de donatie cristinaada cristinaada Buna ziua, sotul meu a primit prin act de donatie, in timpul casatoriei, de la mama lui un teren si autorizatia de construire emisa pentru construirea unei ... (vezi toată discuția)