avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PERIOADA COTIZARE IN CONDITII DE HANDICAP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PERIOADA COTIZARE IN CONDITII DE HANDICAP

Referitor la aplicarea Art. 58 - perioada cotizare in conditii de handicap inseamna perioada cotizare dupa obtinerea certificatului de handicap sau perioada cotizare integrala in conditii de handicap in cazul obtinerii certificatului de handicap spre sfarsitul perioadei cotizarii desi malformatia congenitala poate fi dovedita cu acte medicale si prin nesatisfacerea stagiului militar

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt pers.cu handicap gr.grav. la 16 ani n-am mai ... gigif gigif Buna ziua. Sunt pers.cu handicap gr.grav. La 16 ani n-am mai mers si in anul 1986 am fost angajat. In anul 1998 m-am pensionat medical gr.1,avand o vechime de ... (vezi toată discuția)
Pensionare persoana cu handicap accentuat geraldina galdean geraldina galdean Buna seara. Sunt nascuta in februarie 1978 ( am 37 ani), am 18,5 ani lucrati si am certificat de handicap pentru o malformatie congenitala renala grava. ... (vezi toată discuția)