avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie cumparata pe proprietatea altuia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie cumparata pe proprietatea altuia

Bunicii concubinei mele au cumparat o casa de la o persoană acum 70 si ceva de ani am investit în acei 100 de m foarte mult in 20 de ani am platit impozitul pe cei 100 de m si casa la zi acum apar din senin proprietari pe teren au vre o sansa sa ma faca sa mi las casa si copii pe drumuri mentionez ca am 5copii minori .

Alte discuții în legătură

Uzucapiune marcelutza marcelutza Buna seara, am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat:bunicul meu a decedat de 2 luni.La dezbaterea succesiunii,mama mea fiind singurul copil,a aflat ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Enigma mostenirii..:) straclaudiu straclaudiu sotia mea are un bunic vaduv de 30 de ani dar care incepand de la un an dupa moartea sotiei traiese in concubinaj. el ar vrea sa ii lase nepoatei lui ( ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata hvz hvz unchiul meu doreste sa.si vanda proprietatea: o casa batraneasca cu 2000mp; casa este dobandita prin cumparare, cu act de vanzare-cumparare prin notariat, in ... (vezi toată discuția)