avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar de inserție
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar de inserție

Buna ziua.M.am intors din concediu de creștere a copilului si mi.am depus actele pt dosarul de inserție.Am început deja să primesc banii.Întrebarea mea este.....De câte ori am voie sa imi schimb locul de munca in aceasta perioada de 1an până face fetița 3ani ?si sa nu pierd banii din dosarul de insertie.Precizez ca nu am inceput la locul vechi de munca si am schimbat deja de 2 ori cu continuitate nu am zi lipsa intre locuri de munca schimbat.

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie patricia85 patricia85 Buna ziua,am o intrebare.Imi spuneti va rog daca pentru a beneficia de stimulentul de insertie(sotul va beneficia) trebuie sa figurez pe aceiasi adresa cu ... (vezi toată discuția)
Stimulent cryys cryys Buna ziua, M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil sistata eronat dupa 1 an lonita lonita Buna seara. La intocmirea dosarului pentru concediu crestere copil am optat pentru perioada de 2 ani. Am primit indemnizatia pentru primul an insa, din ... (vezi toată discuția)