avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... radiere grefa in cartea funciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

radiere grefa in cartea funciara

Buna ziua.Sotul are un teren din donație.A avut 3 procese cu sentința definitivă în favoarea lui cu care am
Radiat toate grefele din cadastru.,in 27 am pus la vanzare iar acum avem din nou un proces deschis.Banuim ca a facut din nou grefa in cadastru.ce putem face acum? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie ContSters309500 ContSters309500 buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia in care am o sentinta definitiva si irevocabila in favoarea mea pentru o suprafata de teren din spatele ... (vezi toată discuția)
Actiune civila in instanta Ghdana Ghdana Buna ziua.As dori sa aflu daca este legală o actiune civila introdusă la judecatorie cu aceleasi cauza reclamant parat din moment ce cu 6 luni in urma s-a ... (vezi toată discuția)
Complet: ncpc complet nr.3 apel tip solutie: declină soluţionarea ... mihaiklm2022 mihaiklm2022 Complet: NCPC Complet nr.3 Apel Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale procesuale invocată ... (vezi toată discuția)