avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... indemnizatie conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indemnizatie conducere

In cadrul unei institutii bugetare,șeful de birou are in subordine 4 persoane (fizic),o persoana cu contract suspendat(si-a cerut concediu fara plata cateva luni) si un loc vacant.
Daca nu i se redistribuie alta persoana de la alt serviciu din cadrul institutiei,are drept in continuare la îndemnizatie de conducere birou?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
victorya_21, utilizator

Alte discuții în legătură

Razbunare primar? MERKAT MERKAT Buna ziua,va prezint o situatie intalnita intr-o institutie publica locala cu edil PDL-ist. E vorba de persoana mea care in luna ianuarie 2010, ocupa o ... (vezi toată discuția)
Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)
Mutare pe o alta functie monodora monodora Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare ... (vezi toată discuția)