avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cerere deschidere cont tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cerere deschidere cont tva

Buna ziua,

A fost cineva la trezorerie sa deschida un cont de tva?....am intrat la split tva si nu stiu care sunt formalitatile...de la anaf au spus ca trebuie sa apara pe site la ei...dar nu apare nici un cont nimic...am verificat
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Split tva 2019 ionela11 ionela11 Buna dimineata, Am verificat pe site la ANAF si firma mea aplica split TVA de la 01.04.2019. Cand vreau sa aflu ce cont am deschis cu TVA imi spune ca inca ... (vezi toată discuția)
Cont trezorerie split tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am intrat la split TVA de la 01.04.2019 imi deschid cont cei de la trezorerie din oficiu?....sau trebuie sa ma deplasez la ei sa imi ... (vezi toată discuția)
Perioada split tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am intrat la split TVA de la 01.04.2019 imi deschid cont cei de la trezorerie din oficiu?....sau trebuie sa ma deplasez la ei sa imi ... (vezi toată discuția)