am pus in cursul zilei de astazi de doua ori intrebare legata de pret pe apartament reabilitare termica si nu stiu unde sau dus intrebarile la care astept raspuns, deoarece nu le gasesc la nici o rubrica. multumesc.
Daca puneti de doua ori aceeasi intrebare, aveti toate sansele ca aceasta sa fie stearsa de moderatori care curata forumul de continutul duplicat. De aceea, cel mai simplu mod de a proceda este sa puneti o intrebare si sa asteptati raspunsul cu rabdare.
In privinta discutiilor deschise de dvs, ele se pot accesa la "Subiecte deschise de mine", e un link chiar in partea superioara a fiecarui forum.
am pus in cursul zilei de astazi de doua ori intrebare legata de pret pe apartament reabilitare termica si nu stiu unde sau dus intrebarile la care astept raspuns, deoarece nu le gasesc la nici o rubrica. multumesc.
Se pare ca mesajele scrise dvs nu au fost salvate in topicul respectiv .... puteti verifica acest lucru si prin folosirea functiei care arata ce mesaje ati scris ... www.avocatnet.ro/content/for...