avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Cum imi vad mesajele?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Cum imi vad mesajele?

am pus in cursul zilei de astazi de doua ori intrebare legata de pret pe apartament reabilitare termica si nu stiu unde sau dus intrebarile la care astept raspuns, deoarece nu le gasesc la nici o rubrica. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 21 Noiembrie 2009
Buna ziua,

Daca puneti de doua ori aceeasi intrebare, aveti toate sansele ca aceasta sa fie stearsa de moderatori care curata forumul de continutul duplicat. De aceea, cel mai simplu mod de a proceda este sa puneti o intrebare si sa asteptati raspunsul cu rabdare.

In privinta discutiilor deschise de dvs, ele se pot accesa la "Subiecte deschise de mine", e un link chiar in partea superioara a fiecarui forum.

www.avocatnet.ro/content/for...
ndan57 a scris:

am pus in cursul zilei de astazi de doua ori intrebare legata de pret pe apartament reabilitare termica si nu stiu unde sau dus intrebarile la care astept raspuns, deoarece nu le gasesc la nici o rubrica. multumesc.

Se pare ca mesajele scrise dvs nu au fost salvate in topicul respectiv .... puteti verifica acest lucru si prin folosirea functiei care arata ce mesaje ati scris ...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)