avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare din fonduri europene
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare din fonduri europene

Ce trebuie să fac ca persoana fizică pt. a -mi intabula terenul agricol.Localitatea unde am terenul a terminat cu măsurătorile.

Alte discuții în legătură

Masuratori gps diferite de masuratorile facute acum 10 ani Gina Cercel Gina Cercel Buna ziua! In 2007 am facut o masuratoare cadastrala cu ridicare topo pt a imparti un lot de teren in 8 parti pt noi si mostenitorii legali. Mentionez ca este ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren pus in posesie stanceni stanceni Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am o societate comerciala si doresc sa cumpar un teren de la o persoana fizica, dar terenul respectiv nu este ... (vezi toată discuția)
Prima intabulare- suprapunere teren mai mare de 2% keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa intabulez 2100 de metri intravilan dintr-un sat din Botosani. Mi s-a refuzat intabularea pt ca ternul se suprapune pe 1316 m cu ... (vezi toată discuția)