avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... declaratie notariala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

declaratie notariala

Buna Ziua,
Mi-a fost retinut permisul de conducere, care este eliberat de autoritatile italiene.Am inteles ca se poate face o declaratie notariala,pe care sa o depun la seful politiei rutiere pe raza carea mi s-a retinut permisul, prin care sa cer restituirea permisului de conducere cu angajamentul ca nu voi conduce pe teritoriul Romaniei pana la expirarea perioadei de suspendare al dreptului de a conduce.In cazul de fata este vorba de 30 de zile.Este adevarata aceasta informatie?
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
marius_oprita, utilizator

Alte discuții în legătură

Mi s-a suspendat 90 zile in romania permisul obtinut in spania cosmin_leonard cosmin_leonard in uma cu 3zile mi sa retinut permisul de conducere pe teritoriul romanie ,mergand prin localitate am fost surprins cu viteza de 103kmh,intrebarea este cum pot ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Dumytra Dumytra mi sa suspendat permisul de conducere obtinut in Italia pe teritoriul Romaniei ptr o stergere practic intr o manevra de mers inapoi iesind dintr o parcare ce ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)