avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz

Buna ziua....cum pot scapa de abuzurile uni presedinte de bloc?,
acesta imi incarca cota de intretinere cum doreste el...fata a mi da explicatii..
Si cat costa o ora de consultatie cu un avocat?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 12:20, 26 Martie 2019
Buna ziua,
Pentru abuzul presedintelui e bine sa va adresati cu o plangere la Primarie la serviciul special care coordoneaza asociatiile de proprietari.
Ora de consultatie la un avocat nu are un onorariu fix, ea depinde de la avocat la avocat si de la speta la speta.
Trebuie sa stiti ca presedintele nu are atributii in calcularea cotelor de intretinere, mai repede discutati cu administratorul si cenzorul.

Solicitati in scris explicatii presedintelui in 20 de zile de la afisarea cotelor de intretinere.
Cu scuze,
termenul de contestare este de 10 zile de la afisare conf. L 196/2018 - Art.28 (3)
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare lista intretinere FLORINA1979 FLORINA1979 Buna ziua, la blocul nostru sunt niste probleme , fostul administrator s-a autopropus presedinte ,a format un CE cu cativa acoliti din bloc ,fara stirea ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu asociatia de propietari nu calculeaza corect listele de plata Alexandrugh Alexandrugh As. din care fac a sarit peste o luna Si in loc sa afiseze luna niembrie ei au afisat luna decembrie. Cand lam i trebat pe presedinte el a raspuns ca lista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cota de intretinere a fost adăugată si contravaloarea ... ozanaa ozanaa Buna ziua, In cota de intretinere a fost adăugată si contravaloarea amenzii primite de președintele asociației de locatari (amenda primită pt ca nu a ... (vezi toată discuția)