avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen in concediu medical

Buna ziua, as dori sa stiu daca in perioada concediului medical am dreptul sa sustin examene (masterat, an II, frecventa la zi) sau sunt obligata sa suspend anul universitar. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: c_maria , utilizator 18:04, 25 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul la asa ceva, intrucat nu exista text de lege care sa va interzica un astfel de drept.
Multumesc mult pentru raspuns!

Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
c_maria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare/demisie EugeniaEe EugeniaEe Buna ziua! Sunt functionar public si sunt in CM de 2 luni. Pot depune cerere de suspendare (sau demisie daca nu este posibilă suspendarea) pentru a finaliza ... (vezi toată discuția)
Transfer dorobica dorobica Aş dori să ştiu la cât timp după începerea actvităţii ca funcţionar public pot solicita transferul într-o altă instituţie publică? Şi la cât ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil situatie particulara oanap99 oanap99 Sunt in concediu de sarcina si lauzie din 23.04- cand s-a nascut copilul. Am doua locuri de munca . sunt medic angajat si profesor la o scoala post-liceala. cu ... (vezi toată discuția)