avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se stabilește pensia de întreținere pentru un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se stabilește pensia de întreținere pentru un minor când părintele debitor nu are venituri și mai are doi copii în întreținere?

Buna ziua,
Cum se stabileste pensia de intretinere in acest caz: o mama are 3 copii, fiecare din casnicii diferite. Doi copii se afla in intretinerea ei, cu domiciliul la ea, al treilea in intretinerea tatalui acestui copil, cu domiciliul la el.
Mama nu are venituri.
Pensia pentru copilul care nu se afla la ea se va stabili la venitul net sau brut minim pe economie?
Care este cuantumul minim care se poate stabili?
Pot partile stabili de comun acord o pensie?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 14:25, 26 Martie 2019
Mama inteleg ca nu munceste, are oricand varianta de a-si cauta totusi un job. Are copii de intretinut... Sub minimul legal sunt sanse infime.
Mama nu muncește pentru ca are o fetiță de 5 luni in îngrijire

Liliana Gradinaru a scris:

Mama inteleg ca nu munceste, are oricand varianta de a-si cauta totusi un job. Are copii de intretinut... Sub minimul legal sunt sanse infime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara D_stefan D_stefan Buna ziua. In 2008 am fost dat in judecata de fosta partenera , (nu am fost casatoriti) pt a plati pensie alimentara minorului nascut in 2006 in urma relatiei ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Ramona Costen Ramona Costen Tatal meu a fost dat in judecata de fata lui din prima casatorie care are 20 de ani. Fata vrea sa i plateasca tatal meu pensia de intretinere pana implineste ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere Valicurta Valicurta Bună ziua! Aș dori să știu cât este cuantumul pensiei de întreținere minor având în vedere salariu minim pe economie de la 1 ianuarie? (vezi toată discuția)