avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poluare fonica cauzata de atv-uri si motociclete
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poluare fonica cauzata de atv-uri si motociclete

Buna ziua,

Am cumparat recent o casa la tara, intr-un sat de deal, relativ izolat. Problema e ca au aparut din ce in ce mai multi turisti in zona care vin cu atv-uri si motociclet enduro, care polueaza fonic enorm, si distrug vegetatia de pe dealuri.
Cum as putea aborda problema, ca simplu cetatean si proprietar? Nu stiu care este regimul proprietatilor pe care se plimba cu vehiculele respective, dar as putea afla. Are vreo sansa o astfel de initiativa cetateneasca (presupun ca as putea sa mobilizez mai multa lume, e un sat in care sunt multi proprietari detin case de vacanta).
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unui teren abandonat de ceilalți urmași tantilucica tantilucica Un străbunic a avut un teren, de circa 10 ari, pe care îl folosea ca grădină. Terenul este amplasat în interiorul satului, dar nu are mare valoare, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o casa de vacanta care nu are autorizatie de construire, dar are cadastru, intabulare si act de proprietate noidoi noidoi Buna dimineata. Vreau sa cumpar o casa de vacanta intr-un sat de deal, Am vb la banca pt un credit si mi-au cerut actele proprietarului. Acum aflu de la ... (vezi toată discuția)